Buitenbioscoop

Buitenbioscoop zaterdag 20 mei 2023

Het dorp Raalte bestaat 900 jaar in 2023. Dat vieren we graag samen met jou. Doe mee en organiseer iets dat bij jou, je buurt, hobby, club, bedrijf, organisatie of vriendengroep past. Een wedstrijd, expositie, open dag, buurtfeestje… Het kan van alles zijn. Wij hebben een aantal thema's, verbind jouw idee ermee. Zo wordt het één grote verjaardag!

Aan de hand van bovenstaande oproep hebben wij als BRES en Filmhuis Raalte gereageerd met een buitenbioscoop op zaterdag 20 mei. Met de ervaring in de organisatie van evenementen door BRES en de kennis over films van het Filmhuis willen wij voor alle doelgroepen van jong tot oud een leuke middag en/ of avond bezorgen.

Het plein tussen het Annahuis en de Plaskerk aan De Plas 8 zal samen met jullie omgetoverd worden tot een bios. Wij zorgen voor de films op een groot scherm en een rode loper, jullie voor een eigen stoel of kleedje! Bij de kinderfilms de Minions 2 en Paw Patrol de Film in de middag zullen ook de betreffende mascottes aanwezig zijn waar je uiteraard mee op de foto kunt. Hoe leuk is dat?

Bekijk hieronder het aanbod aan films op zaterdag 20 mei 2023. Bestel jij een ticket?

Mede mogelijk gemaakt door

Hoofdsponsoren

Sponsoren